VÅRA PROJEKT

Med en kundbas bestående av allt från lokala krögare till internationella filmstjärnor vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att göra er nöjda. Våra projekt karaktäriseras av modern design, smarta tekniska lösningar och användarvänlighet. Här nedan ser ni några exempel på vad det är vi gör om dagarna.
Peter Stormare behöver ingen närmare presentation efter över 20 år som etablerad stjärna i Hollywood. Uppdraget att göra Peters officiella svenska hemsida är något vi är väldigt stolta över!
team image
www.viktoriatocca.com
Viktoria Tocca är en av Sveriges mer meriterade artister med bl.a. musikalhuvudroller, medverkan i Melodifestivalen och listframgångar i USA på sitt CV. Vi har samarbetat med Viktoria i flera år och även formgett flera av hennes skivomslag.
team image
www.franbroadwaytillduvemala.se
``Från Broadway till Duvemåla`` är en populär musikalturné som går för fulla hus över hela Sverige. Inför premiären våren 2016 behövde de hjälp med både hemsida, logotyp, skivomslag och program. Vi fixade rubbet!
team image
www.lailaadele.com
Laila Adèle är ett bekant ansikte för många svenskar med medverkan i Melodifestivalen och flertalet stora musikalroller på sin meritlista. Vi fick förtroendet att skapa hennes nya hemsida.
team image
www.bestiacafe.se
Bestia Café är en unik och innovativ krog mitt i hjärtat av Hornstull i Stockholm. De var i behov av både en hemsida och logotyp, vilket vi självklart kunde bistå med.
team image
www.gronahuset.nu
Gröna Huset arbetar för ökad balans hos barn, ungdomar och vuxna. De var i behov av en logotyp och en ny hemsida. Här är resultatet!
team image
www.oslocitybiketours.no
Oslo City Bike Tours är ett av Oslos populäraste val vad gäller sightseeing. Företaget behövde en webbplats med bl.a. inbyggt bokningssystem och online-betalning - och det fick de!
team image
www.artistagent.se
Artistagent är ett litet management med stor erfarenhet, vars grundare tidigare har jobbat med storheter som Bruce Springsteen, Michael Jackson och Mariah Carey för att nämna några. Vi bistod dem med både hemsida och logotyp.
Vi fakturerar med Firmify